Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سریال «جیران» گفت: به نظر من ملاقات خصوصی یکی از فیلمهای محبوب و مطرح چهلمین جشنواره فیلم فجر خواهد بود، مخاطب اثری متفاوت، ملتهب و عجیب با داستانی شوکه کننده را مشاهده می کند و من امیدوارم که در بخش جوایز اتفاقات خوبی برای این فیلم بیفتد. 

سیاوش چراغی‌پور در گفت‌وگو با میزان پیرامون فعالیت‌های اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی برای حضور در پروزه جدیدی قرارداد نبسته ام و همچنان مشغول فیلمبرداری دو سریال «جیران» و «خوشنام» هستم، به احتمال فراوان فیلمبرداری این دو اثر حداقل تا پایان سال ادامه داشته باشد و به همین دلیل بعید می‌دانم سر کار تازه‌ای بروم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره حضورش در سریال «جیران» افزود: جیران برای من تجربه جالب و جدیدی است، پیشتر در آثار تاریخی بازی کرده ام اما بازی در اثری با این حال و هوا و متعلق به دوران قاجار کاملا برایم تازگی دارد، به نظرم این سریال یکی از آثار ماندگار در میان مخاطبان خواهد شد زیرا در قصه و ساخت از کیفیت بالایی برخوردار بوده و شخصا نقشم در این اثر را هم بسیار دوست دارم.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از سینما اینجا کلیک کنید

بازیگر سریال «جیران» درباره آخرین شرایط پخش این سریال اضافه کرد: با توجه به اینکه زمان دقیق پخش اثر از بیست و چهارم بهمن ماه اعلام شده به گمانم مشکلات این سریال کاملا حل شده باشد، اگر نه روابط عمومی تاریخ پخش جدید را اعلام نمی کرد، امیدوارم این اثر در زمان مقرر پخش شود و مردم نیز از آن استقبال خوبی به عمل بیاورند. 

وی درباره حضورش در سریال «خوشنام» اضافه کرد: سریال خوشنام کاری است با یک شالوده طنز و موقعیت‌های انسانی و اخلاقی که در جامعه پیش می آید، برای این اثر زحمات فراوانی کشیده شده و اثر سعی دارد دغدغه های مهمی را در لحنی طنازانه به مخاطب ارائه دهد، برای شخص من تجربه همکاری با «علیرضا نجف زاده» کارگردان کار بسیار شیرین بود زیرا با وجود اینکه وی کارگردانی جوان است اما در کار خود دقت و وسواس زیادی داشته و کاملا بر کلیت اثر مسلط است. 

وی در همین رابطه ادامه داد: به نظر من اگر خوشنام در زمان خوبی که به احتمال فراوان ماه رمضان است، روی آنتن برود از اقبال خوبی بهره مند خواهد شد، اثر گروه درجه یکی دارد، بازیگران کار درستی همچون حمید لولایی، عباس جمشیدی فر، فریده سپاه منصور و بسیاری از عزیزان در این سریال دور هم جمع شده اند و به امید خدا اثری خاطره انگیز را تقدیم مخاطبان تلویزیون خواهند کرد. به طور کلی خوشنام تجربه خوب و همکاری درجه یکی برای من با این گروه همدل بود. 

چراغی پور درباره نقش خود در سریال «خوشنام» اضافه کرد: در این سریال به عنوان بازیگر میهمان حضور دارم، بازیگر میهمانی که چند قسمت در اثر حضور دارد، نقشم در خوشنام تجربه کاملا متفاوتی از آن چیزی است که مخاطب تاکنون از من دیده، تا به حال چنین کاراکتری را بازی نکرده ام و برای خودم هم بازخورد مخاطبان جالب و جذاب است. 

وی درباره حضورش در جشنواره فیلم فجر افزود: امسال با دو فیلم سینمایی بلند و یک فیلم کوتاه در جشنواره فیلم فجر چهلم حضور دارم، فیلم کوتاه ارفاق به کارگردانی رضا نجاتی تجربه بسیار جالبی برای من بود و امیدوارم در جشنواره به خوبی دیده شود، از سویی در دو فیلم بلند ملاقات خصوصی و بیرو ایفای نکرده ام که هر دو امسال در جشنواره حضور دارند. 

بازیگر فیلم «ملاقات خصوصی» درباره این اثر تاکید کرد: به نظر من «ملاقات خصوصی» یکی از فیلمهای محبوب و مطرح چهلمین جشنواره فیلم فجر خواهد بود، مخاطب اثری متفاوت، ملتهب و عجیب با داستانی شوکه کننده را مشاهده می کند و من امیدوارم که در بخش جوایز اتفاقات خوبی برای این فیلم بیفتد. 

وی در همین رابطه اضافه کرد: نقش من در فیلم سینمایی «ملاقات خصوصی» بسیار تاثیرگذار و تعیین کننده است و امیدوارم بتواند نظر مخاطبان را جلب کند، هیچوقت به جایزه فکر نمی کنم زیرا کلا در جوایز بدشانس هستم، بیشتر دوست دارم که مردم و دیگر کارگردانان ببینند که چه نقش متفاوتی را ایفا کرده ام، حال اگر داوران هم این بازی را دوست داشتند و نامزد بازیگری شوم این شوق برایم تکمیل خواهد شد. 

وی درباره حضورش در فیلم سینمایی «بیرو» اضافه کرد: این اثر در نوع خودش اثری متفاوت است که به زندگی دروازه‌بان تیم ملی خواهد پرداخت، به نظرم کارگردان دست روی موضوع جالبی گذاشته و این ژانر از سینما هم نیاز این هنر محسوب می شود. 

چراغی پور درباره حضورش در مجموعه «جوکر» اضافه کرد: برای خود من و کلا برای عرصه برنامه سازی «جوکر» یک اتفاق تازه است، من از حضور در این برنامه بی نهایت لذت بردم و چیزهای زیادی هم یاد گرفتم، به نظرم تولید این برنامه در زمانی که مردم به شادی نیاز دارند کاملا درست و به موقع بوده است. 

وی درباره واقعیت لحظات کمدی برنامه «جوکر» اضافه کرد: طبیعتا هر برنامه درجه یکی به نویسنده و کارگردان خوب نیازمند است و «جوکر» هم از این قاعده مستثنا نیست اما به واقع تمامی لحظات کمیک و خنده های «جوکر» بداهه بوده و هیچ چیز از پیش تعیین شده نیست، حضور کارگردان و نویسندگان این برنامه صرفا در جهت تولید یک رئالیتی شو درجه یک صورت گرفته که به شدت هم تاثیرگذار است، مطمئن باشید که تمامی لحظات «جوکر» براساس بداهه بازیگران رخ داده و تنها فرقش این است که کارگردان تصمیم می گیرد که در آن لحظه کدام دوربین به مخاطب نمایش داده شود و طبیعی است که با آن همه دوربین در نهایت طی تدوین یک محصول منسجم به مخاطب ارائه شود. 

چراغی پور پیرامون حواشی درگیری لفظی خود با علی استادی در برنامه «جوکر» خاطرنشان کرد: علی استادی از دوستان قدیمی و یسیار خوب من و هیچ دلخوری بین من و وی وجود ندارد، آن لحظه کاملا برنامه ریزی شده بود و قرار بود این جر و بحث کاملا جدی به نظر برسد که خوشبختانه کاملا موفقیت آمیز بود، تا حدی که حمید لولایی هم دلخوری من را باور کرده بود. 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار سینما سینمای ایران درباره حضورش جشنواره فیلم فجر ملاقات خصوصی چراغی پور درجه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۰۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت

جشنواره‌ها عموما عامل انگیزشی بسیار قوی برای تولیدکنندگان آثار رسانه ای، هنری و پژوهشی هستند که این تولید کنندگان تلاش دارند تا علاوه بر محک خود در بستر جشنواره با تنوع تولید و اندیشه و دیدگاه‌های متفاوت نیز در موضوعات مورد علاقه خود بیشتر آشنا شوند و بر وجوه آموزشی موجود در جشنواره‌ها در کنار مباحث رقابتی توجه دارند.

امروز، معاونت صدای رسانه ملی به مأمن و مرکز مهم در زمینه مستندسازی تبدیل شده و حامی جدی مستندسازان است. مروری بر آثار ارائه شده در این دوره از جشنواره پژواک و اذعان داوران در این عرصه به خوبی اثبات می‌کند بسیاری از برنامه سازان پیشکسوت و جوان در حوزه مستندسازی آثار فاخر و تأثیرگذاری را ساخته و به سراغ سوژه‌های ناب برای مستندسازی رفتند. 

جشنواره مستند رادیویی پژواک محملی شده تا قالب مستندسازی در رادیو احیا شود و مستندسازان رادیویی در فضایی سالم با یکدیگر رقابت کنند. همچنین در سایر شبکه‌ها نیز فضای مناسبی برای پخش آثار شاخص و برتر مستند ایجاد کرده است. نتیجه این است که امروز، برنامه‌های مستندمحور رادیو، پرشنونده هستند و به واسطه رادیو، مستند‌ها جایگاه ویژه‌ای نزد ذائقه مردم یافته است.

از سوی دیگر جشنواره پژواک فرصتی فراهم کرده تا مردم هم در این جشنواره سهمی داشته باشند. هدف از این بخش، افزایش تعامل میان برنامه سازان و مخاطبان و از سوی دیگر شناسایی افراد مستعد در این حوزه است. همچنین آثار قابل داوری در بخش مردمی نسبت به دوره‌های گذشته به لحاظ کمی و کیفی رشد داشته و این نشان می‌دهد مردم علاقمند به این قالب از برنامه سازی هستند. ضمن این که در حوزه مردمی سعی شده گونه‌های راحت مستند (مستند روایی و گزارشی) گذاشته شود تا علاقمندان به این عرصه وارد میدان شوند. بخش مردمی جشنواره پژواک در راستای نگاه تحولی معاونت صدا مبنی بر راه اندازی نهضت تولیدات مردمی است که این نگاه به جد دنبال می‌شود.

در واقع ایجاد فضای تعاملی میان مردم و مستندسازان و احترام به نظر و علاقه شنوندگان رادیو هم از دیگر مزیت‌های این رویداد است. جشنواره مستند پژواک نیز همچون بسیاری دیگر از جشنواره‌های رادیو با مشارکت عموم مردم برگزار می‌شود. به این ترتیب که برای همه مردم این امکان فراهم شد تا بهترین فیلم‌های مستند از نگاه خود را انتخاب و در این جشنواره شرکت دهند. بدون تردید نظرات مردمی نیز به تقویت فعالیت رادیو در زمینه تولید و پخش آثار مستند کمک می‌کند. 

از سوی دیگر دوری از کلیشه‌های رایج، خلق و اجرای طرح‌های نو، تحولی عمیق در محتوا و اضافه شدن بخش‌های ویژه همچون وعده صادق و... حاصل توجه جشنواره پژواک در سومین دوره است.

مراسم افتتاحیه این جشنواره همزمان با سالروز ۸۴ سالگی رادیو برپا شد و برگزیدگان بخش‌های برنامه‌های مستمر، مستند‌های مستمر، مشاغل و مستندنگاری اعلام شدند. اکنون که به روز‌های اختتامیه نزدیک می‌شویم، قرار است برگزیدگان راویان حقیقت در بخش‌های اصلی، ویژه و مردمی اعلام شود و تندیس‌های طلایی در دستان راویان حقیقت در رادیو قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • آمادگی مازندران برای برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • بررسی تحولات اخیر باشگاه استقلال تهران در مجله فوتبال
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ
  • سردار رادان: عهد می‌بندم طرح نور را ادامه دهیم
  • یک شورش بزرگ در جشنواره کن